Logg inn på TOPPS Brukersider

Her kan du se dine TOPPS-data, og koble til Strava.

 • Mer om bruker-nettsidene

  TOPPS bedrer tilgangen til dine turdata. Her har du innsyn mot turene du har registrert med TOPPS-appen eller via Strava-synk.

  Viktig STRAVA-funksjon
  Dersom du logger inn på Strava med Google- eller Facebook-kontoen, må du sette opp synkroniseringen her på brukersidene. (Hvis ikke kan det også gjøres i Tur- og toppsamleren.)

  PS! "Rene" Strava-brukere - altså om du ikke registrerer enkeltturer med Tur- og toppsamleren - kan la TOPPS samle turer uten å laste ned noen av TOPPS-appene. Alle turene er synlige på dittTurkart her på TOPPStur, og snart vil det også komme en turoversikt i tabellform her.

 • Allerede bruker av TOPPS Tur- og toppsamler? Trykk "Mistet passord.." (Trykk + for mer info)

  Alle brukere av Tur-og toppsamleren legges også til her på brukersidene. "Nyankommere" hentes inn samtidig med oppdatering av turkartene (minTOPPS-kart), pr. idag skjer det ca en gang i uka.

  Om du har oppretta konto i Tur- og toppsamleren, men får beskjed om at kontoen ikke eksisterer når du her velger "Mistet passord", kan du opprette en ny konto med samme e-postadresse som i Tur- og toppsamleren - da vil kontoene bli synkronisert ved neste oppdatering.

Hopp til verktøylinje