Logg inn på TOPPS Brukersider

Her kan du se dine TOPPS-data, opprette ny brukerkonto(*) og/eller koble til Strava.

 • * Hva er en TOPPS brukerkonto?

  TOPPS bedrer tilgangen til dine turdata. Gjennom brukerkontoen har du nettleser-innsyn mot turene du har registrert med TOPPS-appen eller via Strava-synk - innsyn uten bruk av app m.a.o.

 • Strava-synk hvis Google/FB-innlogging

  Dersom du logger inn på Strava med Google- eller Facebook-kontoen, må TOPPS-synkronisering settes opp her på brukersidene. Ellers kan det også gjøres i Tur- og toppsamler-appen.

 • TOPPS uten en app

  For å registrere enkeltturer uten Strava - f.eks. turen til Galdhøpiggen for 5 år siden, eller turen forrige uke da GPS-klokka svikta - trenger du Tur- og toppsamler-appen.

  Om du ønsker å klare deg med Strava, holder det med konto her på brukersidene - du MÅ m.a.o. ikke laste ned noen av TOPPS-appene. Alle turene er synlige på dittTurkart her på TOPPStur, og snart vil det også komme en turoversikt i tabellform her.

 • Allerede bruker av TOPPS Tur- og toppsamler? Trykk "Mistet passord.."

  Alle brukere av Tur-og toppsamleren legges også til her på brukersidene. "Nyankommere" hentes inn samtidig med oppdatering av turkartene (minTOPPS-kart), pr. idag skjer det ca en gang i uka.

  Om du har oppretta konto i Tur- og toppsamleren, men får beskjed om at kontoen ikke eksisterer når du her velger "Mistet passord", kan du opprette en ny konto med samme e-postadresse som i Tur- og toppsamleren - da vil kontoene bli synkronisert ved neste oppdatering.

Hopp til verktøylinje